Tjenester

Hos RELOKATR GROUP er vi stolte av å tilby en omfattende pakke med tjenester designet for å heve din opplevelse i Oslo. Vår forpliktelse til fortreffelighet, effektivitet og miljøansvar skiller oss ut, og gjør oss til din pålitelige partner for en rekke behov.

Vare Tjenester

Tjenester

Hos RELOKATR GROUP er vi stolte av å tilby en omfattende pakke med tjenester designet for å heve din opplevelse i Norge. Vår forpliktelse til fortreffelighet, effektivitet og miljøansvar skiller oss ut, og gjør oss til din pålitelige partner for en rekke behov.

SØPPEL TAXI

relokatorgroup-soppeltaxi

SØPPEL TAXI

Vår "Søppeltaxi"-tjeneste er din løsning for problemfri avfallshåndtering. Vi henter og kaster ikke bare avfallet ditt; vi gjør det med presisjon, og overholder de høyeste standarder for renslighet og miljøbevissthet. Opplev det enkle med en renere plass med vår ekspert Garbage Taxi-tjeneste.

FLYTTING

FLYTTING

Flytting er en betydelig overgang, og vi er her for å gjøre det smidig for deg. Våre "flytting"-tjenester er skreddersydd for å håndtere alle aspekter av din flytting, fra pakking til transport. Stol på at vi gjør utfordringene ved å flytte til en stressfri og velorganisert opplevelse.

UTVASK

UTVASK

Et rent miljø er innbydende. Med vår Rengjør pickuper-tjeneste sikrer vi at plassen din er plettfri og rotfri. Enten det er et boligområde eller et kommersielt område, er teamet vårt dedikert til å etterlate det upåklagelig rent, og spare deg for tid og krefter.

Søppeltaxi i Oslo

Når du tilbyr flyttetjenester i Norge, vil de spesifikke inkluderingene i tjenesten din avhenge av din forretningsmodell og nivået på tjenesten du ønsker å yte. Her er imidlertid en generell liste over tjenester som vanligvis er inkludert i en flyttetjeneste:

RELOKATORGROUP.COM

Ta kontakt med oss

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Priser

Tjenester
priser

Rimelig bortkjøring av avfall, 450,- /pr m3.Spesialavfall har egne priser (kr 590,- pr m3 for firmaer). Det skal opplyses om evt spesialavfall ved bestilling. Kunden står fritt til å avbestille oppdraget, men dersom oppdraget avbestilles innen 2 timer før et oppdrag skal utføres, så faktureres det for 1 time. Ring eller mail oss i dag! Vi kommer når dere ønsker! 590,- per m3 for bedrifter / borettslag / firmaer pris eksl mva.

SØPPEL TAXI

kr 450
Bortkjøring av avfall
Bærehjelp og ryddehjelp
undersøkelse
Miljøvennlig

FLYTTING

kr 900
Lasting og lossing
Demontering og remontering
Beskyttelse og innpakning
Rask og enkel flytting

Mykere liv i Oslo, Norway med RELOKATR GROUP valg for ekspert søppeltaxi, sømløs flytting og uberørte rene hentinger

Address

VIPPS NO : 811331
( BKINVEST AS )

Org nr 931 297 449

© 2023 Laget med Relokatorgroup.com | Alle rettigheter forbeholdt.