FLYTTING

Profesjonelle flyttetjenester
I Oslo/Viken og omegn

Hvis du planlegger flytting Oslo som privatperson, er Solsidan Flyttebyrå det opplagte valget av flyttebyrå for mange. Med lang erfaring innen flytting Oslo for både privatpersoner og bedrifter, har vi etablert oss som det trygge, profesjonelle og anbefalte valget for en problemfri flytteprosess. Ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema, vår app eller telefon for en hyggelig samtale der du kan dele informasjon om din kommende flytting Oslo. Vårt backofficeteam jobber alltid for å imøtekomme dine behov og ønsker.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Søppeltaxi for privatpersoner
og bedrifter i Oslo og omegn

Søppeltaxi Priser

900,kr

Rimelig bortkjøring av avfall, 900,- /pr m3.Spesialavfall har egne priser (kr 900,- pr m3 for firmaer).
Det skal opplyses om evt spesialavfall ved bestilling. Kunden står fritt til å avbestille oppdraget, men dersom oppdraget avbestilles innen 2 timer før et oppdrag skal utføres, så faktureres det for 1 time.
Ring eller mail oss i dag! Vi kommer når dere ønsker! 900,- per m3 for bedrifter / borettslag / firmaer pris eksl mva.

Kontakt oss i dag for pålitelige og profesjonelle Søppeltaxi, Flytte- og Renholdstjenester i Oslo.

Reisen vår begynte med en forpliktelse til å skape en positiv innvirkning på ditt daglige liv. Med et dedikert team av fagfolk, toppmoderne ressurser og en lidenskap for service, har RELOKATR GROUP vokst frem som et pålitelig navn i Norges servicebransje.

Omm Oss

Søppeltaxi ekspertise:

Uanstrengt flyttetjenester:

Rene henting, hver gang:

Utvask:

Søppeltaxi i Oslo

RelokatorGroup

Velkommen til RELOKATR GROUP – din fremste løsning for sømløse, effektive og miljøvennlige tjenester i Norge. Hos RELOKATR GROUP er vi stolte av å være bransjeledende i å tilby førsteklasses tjenester skreddersydd for å møte dine behov. Vi spesialiserer oss på «Søppeltaxi», «Moving» og «Rene hentinger», og er din one-stop-destinasjon for omfattende løsninger som omdefinerer bekvemmelighet og fortreffelighet.

Mykere liv i Oslo, Norway med RELOKATR GROUP valg for ekspert søppeltaxi, sømløs flytting og uberørte rene hentinger

Address

VIPPS NO : 811331
( BKINVEST AS )

Org nr 931 297 449

© 2023 Laget med Relokatorgroup.com | Alle rettigheter forbeholdt.