UTVASK

Vi er klare til å ta Utvask for Dem

Vi står klare til å ta på oss flytting/vask for deg.Vi har 100% fornøydgaranti.er det noe som ikke stemmer så kommer vi tilbake og fikser det gratis.Garantien kan selvsagt overføres til den nye eiere, som kan kontakte oss direkte.
Om ønskelig vasker vi samme dag du skal levere, slik at vedkommende kan godkjenne rett etter at vi er ferdige.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Rengjøring av boliger

Nyt et rent og komfortabelt hjem uten problemer. Våre boligrengjøringstjenester dekker alt fra rutinerengjøring til spesielle anledninger. La oss ta oss av oppgavene, slik at du kan fokusere på det som betyr mest.

Inn-/utflyttingsrengjøring

Gjør flytting stressfri med våre omfattende inn- og utflyttingsrengjøringstjenester. Vi lar din gamle plass være skinnende ren eller sørger for at den nye er klar for en ny start.

Kommersiell rengjøring

Presenter et profesjonelt bilde for dine kunder og ansatte med våre førsteklasses kommersielle rengjøringstjenester. Vi forstår de unike behovene til bedrifter og tilbyr skreddersydde løsninger for å møte dem.

Spesialisert rengjøring

From carpet cleaning to window washing, we offer specialized cleaning services to address specific areas of concern. Enhance the overall cleanliness and hygiene of your space with our targeted solutions.

Utvask Priser

450,kr

Rimelig bortkjøring av avfall, 450,- /pr m3.Spesialavfall har egne priser (kr 590,- pr m3 for firmaer).
Det skal opplyses om evt spesialavfall ved bestilling. Kunden står fritt til å avbestille oppdraget, men dersom oppdraget avbestilles innen 2 timer før et oppdrag skal utføres, så faktureres det for 1 time.

Kontakt oss i dag for pålitelige og profesjonelle Søppeltaxi, Flytte- og Renholdstjenester i Oslo.

Reisen vår begynte med en forpliktelse til å skape en positiv innvirkning på ditt daglige liv. Med et dedikert team av fagfolk, toppmoderne ressurser og en lidenskap for service, har RELOKATR GROUP vokst frem som et pålitelig navn i Norges servicebransje.

Søppeltaxi ekspertise:

Uanstrengt flyttetjenester:

Rene henting, hver gang:

Utvask:

Søppeltaxi i Oslo

RelokatorGroup

Velkommen til RELOKATR GROUP – din fremste løsning for sømløse, effektive og miljøvennlige tjenester i Norge. Hos RELOKATR GROUP er vi stolte av å være bransjeledende i å tilby førsteklasses tjenester skreddersydd for å møte dine behov. Vi spesialiserer oss på «Søppeltaxi», «Moving» og «Rene hentinger», og er din one-stop-destinasjon for omfattende løsninger som omdefinerer bekvemmelighet og fortreffelighet.

Mykere liv i Oslo, Norway med RELOKATR GROUP valg for ekspert søppeltaxi, sømløs flytting og uberørte rene hentinger

Address

VIPPS NO : 811331
( BKINVEST AS )

Org nr 931 297 449

© 2023 Laget med Relokatorgroup.com | Alle rettigheter forbeholdt.